hike de chacaltaya op tot 5450 m

Door: robby

Blijf op de hoogte en volg robby

14 Oktober 2008 | Bolivia, La Paz

heey hier weer een berichie uit bolivia.

na op het vliegveld de nederlandse karina ontmoet te hebben
gezamelijk naar haar hotel gereden.
maar dat was me niet dicht genoeg in het centrum.(iedere keer 300 meter de berg op)
dus daar scheidde onze wegen.
dus naar mn vertrouwde el solario gegaan.
ut was onder tussen een uur of 9 smorgens.
dus weer ff lekker rond gekeken,
en direct een hike geboekt naar chacaltaya een berg in de buurt.
toe ff lekker wat gegeten in een restaurant.
en wat denkje een paar uur later aan de scheit sssjjjeeesussss.
direct aan de loperdiamide(diaree medicatie)
boven in alles binnen kunnen houden!!!!
dus snachts ongeveer 10x dr uit voor de ckerheid.
smorgens ging het wel weer,dus mee met de hike naar chacaltaya.
dat ging prima(wel flink zwetend naar 5450 meter)tot ik weer in de auto zat werd ik eg nie goed (kutd)
dus van narigheid maar naar me nest om 16.00.
veel pillen droog brood en matede coca(coca thee helpt ook bij hoogtes ziekte)
de volgende morgen weer redelijk nieuw,en dus een aclimatiseerings daggie in gepland.
ook nu weer een excursie geboekt,nu naar tihuanacu een inca site.
nog ff wat bananen kiwi s radijs chocola en brood gekocht.
en op tyd naar bed. haha(ik leer het nog wel es hoor)
smorgens 8.00 op gepikt en twee uur naar de inca lokatie.
ut was weer prima weer en een prachtige site.
toen ik vroeg waarneer deze incasite ontdekt was zij hij twijfelend,
drie jaar geleden.
er waren idd prachtige oude overblijfselen te zien.
maar de site is ff snel uit de grond gestampt.
een puur staaltje van commersie,beeetje jammer.
maar toch een interessante dag.
zo zie je maar hoe je in de maling genomen kan worden.
voor morgen nog geen plannen.
nu mezelf op een gezonde maaltyd trakteren.
tis nu 18.45 de 13nde

nou dat was het weer voor nu.
thanks voor jullie reacties

xx robby

• 14 Oktober 2008 - 07:14

Ellen:

He Robbyman!

goed op je zelf blijven passen he! Die hoogtes zijn wij als plattelands bewoners nou eenmaal niet echt gewend:-) Watjes wij Hollanders, maar wekenlang kwakkelen is ook niks. Hier alles goed. Strand is leeg en zo zachtjes aan beginnen ook onze voorbereidingen voor de reis serieuze vormen aan te nemen. Geniet nog ff! X LL (p.s. groet van kim)

• 14 Oktober 2008 - 07:23

Suus & Joost:

Zelf dus een blikje cola mocht niet baten?!? Sja irritant als je opgehouden word door dat soort dingen... Gelukkig nu weer stukken beter dus en je kan alweer volop van alles genieten? Kijken alweer uit naar je volgende verhaal! Dikke smak

• 14 Oktober 2008 - 08:37

Lotje:

Heeeeyyy Robbie!!!!!
    hahaha wat een verhaal !!!was je aan de scheit?? ouwe robbinson!!

dikke xxxxxxxxx

( nog een paar weekies!!! dan gaan wij ook de lucht in!! ))

• 14 Oktober 2008 - 10:38

Ludy:

Hé Rob, leuke dagen in Miami gehad, las ik. Maar nu weer op avontuur in Bolivia. Top man !! Jij zal je wel weer helemaal op je plek voelen daar.
    Ik geniet nog na dmv de foto's van onze reis in USA dus Miami trekt mij effe meer dan Bolivia. Ben niet zo avontuurlijk ingesteld als jij.
    Héél veel plezier nog daar en blijf voorzichtig !!!
    Groetjes van ons uit het Santpoortse.

• 14 Oktober 2008 - 11:51

Bep:

hai rob.
    altijd fijn om iets van je te horen.
    balen he die buikloop van je je wordt er zo slap van.
    maar je bent er goed mee bezig en toch weer heel wat ondernomen.
    heerlijk om te lezen ik ben in gedachten vaak bij jou.
    dikke knuf mam xxx

• 14 Oktober 2008 - 12:51

John:

Hee ouwe kakkerlak heb je ook wat dacht dat jij daar wel inmuum voor was maar blijkbaar niet...nou jongen mucho plezieros spreek je later

• 14 Oktober 2008 - 15:41

Marion & Fred:

Hey "Rob de poeper",

Zo zie je maar dat het iedereen kan overkomen ook al ben je nog zo'n wereldreiziger....Wel vervelend hoor, want het loopt je broek uit! Gelukkig gaat het alweer beter, omdat je weet wat je het beste kan doen.... en laten.
    Hoop dat volgende excursie interessanter zal zijn voor je. Wel weer een leuk stukkie geschreven, ben benieuwd naar je volgende verslag.
    Goeie trips en doe voorzichtig!
    Gr. Marion en Fred uit Velserbroek

• 14 Oktober 2008 - 19:25

Paulus P:

Heb gehoord dat die chacaltaya-lese kurken er goed zijn, dus als het echt niet meer gaat.....Veel plezier nog vriend, leuk om te lezen greets aus (nog) holland

• 14 Oktober 2008 - 19:30

Isabelle:

ohw ohw ohwwat een bikkel ben je!! meteen ff een bergje beklommen...haha echt stoer!!! klinkt allemaal weer erg geweldig!!have fun!!!!

• 16 Oktober 2008 - 13:13

Dre En Truus:

Wat vervelend Rob als je , je eigen niet lekker voelt is het niets hè!! Maar gelukkig is het weer voorbij en geniet je weer volop!!
    Blijf dit doen en denk er wel om wat je eet hoor, dit is weer zo`n moeder raad hè en daar zit je natuurlijk niet op te wachten, nu liefs van ons en de meiden xx

• 17 Oktober 2008 - 11:18

Shar:

Hee man,wat te gek om te lezen allemaal,maar jezus ga je ff lekker wat eten,ben je vervolgens aan de race haha!Wordt je niet vrolijk van nee.Zeker niet in die hitte denk.Ik blijf je gezellig volgen,pas goed op jezelf kerel,tot gauw!x

• 19 Oktober 2008 - 19:22

Tjietse:

Hallo Rob,

Leuk om je verhaal weer te lezen. Het is maar goed dat je een beetje bent" aangesterkt" in Nederland, want het gaat zoals jij keer gaat.
    Zelf nu een beetje aan het experimenteren om een filmpje met een goede kwaliteit op de site te krijgen.
    En de spanning begint te komen.We wachten op je volgende bericht

Tjietse en de meiden.