mn film debuut
Door: robby
Blijf op de hoogte en volg robby
07 November 2008 | Bolivia, Tupiza
lang niks van me laten horen.
maar weeeer zo veel mee gemaakt.
ik ben in tupiza een paardrijdtour wezen doen van twee dagen.
eerst een dag de buurt bekeken.
toen info verzamelen voor een tour. dit viel niet mee om deze met een groep te boeken,aangezien ik alleen reis.
toch was gevonden bij tour alessandro.
wat een prachtige tour door de ongelovelijk verschillende westerenscene s.
prachtige rode gele blauwe soms groene rotspartijen.
cactussen overal.
echt overdonderend om mee te maken.
ook het paardrijden ging geweldig.
je voelt je zelf net een cowboy in deze scene,heerlijk.
deze tour deden we met nassy een ex-piloot uit het leger van iran.
een zeer interesant persoon met vele verhalen.
hij is met zn gezin gevlucht naar canada.
en met onze twaalf jarige gids michel haha
twee dagen helemaal superdik.
terug in het dorp besloten om door te reizen naar potosi,om daar de mijnen te bekijken.
wat een wereld is dat zeg,ongelovelijk.
in mn hotel aangekomen om 7uur,direct aan de ontbeittafel besloten om om 8uur de tour te doen.
gelijk veel gezellige mensen waar ik de komende week mee door zal reizen,bleek later.
de mijnen zo diep benauwd krap en stoffig.
wat een eenmalige ervaring ongelovelijk dat mensen zo hen geld willen verdienen.
zo verschrikkelijk gevaarlijk,dat ongeveer 40 man per jaar om komt tydens werkzaamheden.
in potosi kreeg ik een mail van nassy,
dat ik mn oplaadkabel van mn camera was vergeten.
naar drie uur zoeken nog geen kabel gevonden in potosi.
dus besloten om met drie meiden naar tarija te gaan om mn kabel op te halen bij nassy.
de drie meiden genaamd shara en laura uit noord ierland en zina uit england,waar mee ik een kamer deel.
daar aangekomen direct mn kabel op gehaald en een kamer geboekt en ook een tweedaagsetour geboekt.
het was zo tegek dat ik dat zeker nog es wilde doen.
nassy die tevens schrijver is kam met een wel heel leuk aanbod.
hij vroeg me om mee te spelen in het laatste deel van het leven van butch cassidy.
er worden dus film shots gemaakt en hij vroeg mij om butch cassidy te spelen.
dit aanbod kon ik natuurlijk niet laten lopen.
8 novemeber is de shoot dus ik blijf nog ff in tupiza.
ik ben nu druk bezich om mn tekst uit mn hoofd te leren.
dus is geen walk in the park omdat alles in het spaans is pffffff
gisteren de routes gerepeteerd en mn paard ontmoet.
dit is een wit paard waarmee ik met sun dancekid San vincence in zal rijden.
ik zal een slaapplaats vragen,en tevens bier en sardines.
want we hebben twee dagen gereist.
we krijgen een kamer aangeboden.
dan na een tydje worden we om singeld,er volgd een vuur gevecht.
ik zal er een neer schieten,en daarna mn maat sundance neerknallen.
dan schiet ik mezelf door mn hoofd.
en dat is het einde.
ik ben nu alleen nog met zina in tarija de komende dagen.
en reis daana door naar la paz
dit was het weer ff
greetz uit tupiza
robby alias sun dancekid
ps er schijnt ook internationale pers bij te zijn, lache he
seeya all soon xx
07 November 2008 - 13:46
Suus En Joost:
Hey ouwe filmster! :) Leuk zeg om te lezen... Spannend ook allemaal en idd in het Spaans! Poe!!! Krijg je een dvd thuis?! ;) haha Succes er mee kanjer en jammer dat je er aankomend weekend niet bij bent met Joost zijn gala, maar volgende x weer he?! Smak! X -
07 November 2008 - 15:21
Wendy En Chiel:
haha.. wat een verhaal weer!! wil die film ook wel zien!! xxx -
07 November 2008 - 16:11
Marreko (collega):
Heb je alleen de kamer gedeeld met die 3 meiden ??
(Boefje) -
07 November 2008 - 16:25
Ludy:
Wat leuk Rob, cowboytje spelen in een film....Als je maar niet spel en realiteit door elkaar haalt hoor....haha....
Lekker gezond en wel weer thuiskomen.
Geniet lekker verder, de tijd die je nog hebt daar.
Zal wel lukken met die meiden om je heen...
Liefs van Ludy en de rest.
07 November 2008 - 17:44
Wil En Irene:
Hey Robbie,
Leuk om je reisverhaal te lezen en fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ik kwam jou waarbenjij tegen op de waarbenjij van Paul en Charlotte.
Ben je al doorgebroken als een echte "STARMOVIE" ? Als het maar geen in het Duits na- gesynchroniseerde spachetti western wordt: "hey du, Butch! du cowboy!!" wahaaaa!
Groetjes Wil en Irene -
07 November 2008 - 17:47
Jacq En Steef:
he kanjer!!!
naar je zin zo te zien, te lezen :)
geniet er lekker van!!
ouwe vakantie ganger!!!
kussie -
07 November 2008 - 22:12
Marion En Fred:
Ja hoor, ik noemde je in mijn vorige reactie al "cowboy", en nu moet het voor het oog van de camera "waarheid" worden.
Kijk je wel ff na of er losse flodders in je "Gun" zitten? Geeft zo'n bloederig einde anders als je jezelf voor je kop moet schieten.....Doe goed je best op je Spaans want je weet nooit hoe bekend je gaat worden na je "acteerprestaties", in Hollywood. Je hebt al 3 vrouwelijke fans las ik, maar om daar nu metteen de slaapkamer mee in te duiken??? Break a leg, toi toi toi, pief paf poef!Nou Sundance doe je ding en wij lezen wel weer hoe het is gegaan, of niet?! Je weet maar nooit hoe het afloopt...
08 November 2008 - 08:57
Bep Fred:
wat ,n verhalen en dan met die meisjes zeker om je vrienden jaloers te maken we spreken je gauw weer .
wij aan zee xx -
08 November 2008 - 11:01
Ans:
Dag Rob, Jouw reis lijkt wel een film en nu ga je daar ook nog echte opnames maken, Geweldig, wat leven wij hier dan toch bekrompen maar ja. Ik vind de verhalen die jij schrijft fantastisch en wat komt er veel op jouw pad. Hoop dat je nog een fijne week hebt, succes met de opnames en ik hoor en zie je volgende week bij Bep als zij de verjaardag viert. Dikke kus, Ans -
08 November 2008 - 16:37
R Van E:
Hee boldy!!!
Met drie meiden op een kamer (waarvan 2 ieren mmm) in een film..lekker hoor!!!the fun life voor robby...kel en ik gaan binnenkort een weekje New York en dat is ook leuk...dus greetzz en x -
09 November 2008 - 10:12
Truus En Drè:
Hallo Rob, ja nu begrijp aan de foto`s te zien waarom je het daar zo leuk vind!! Maar er niet blijven hoor. Wat leuk dat je in een film ga spelen misschien wordt je nog wel ondekt en zit je straks in Hollywood!! Niet doen hoor. nu veel plezier nog en kom gezond weer thuis!! -
09 November 2008 - 11:45
Tjietse En De Meiden:
Hey Robby,
Zo te lezen kun jij nog lang niet naar huis. Je hebt het veel te druk, maar 13-11-08 zet je alweer voeten op de nederlandse bodem.
En dat is tevens mijn laatste werkdag van het jaar.
Ik lees de of zie de opnames nog wel
Tjietse
09 November 2008 - 12:26
Rolando Niesten:
Rob, wat een genot!
Maar tot snel, wanneer kom je terug?? ik heb mijn eerste week vakantie er op zitten hier. (hele andere beleving dan werken) Ben naar Saba gevlogen (kortste airstrip van de wereld 'legaal') en Mount Scenery beklommen die leide naar het hoogste punt van het Nederlands grondgebied. Zaterdag en Maandag werken 11 nov is hier een nationale feestdag en dan ben ik vrij.. Wiehoo en dan vertrek in Wo. naar Dominica voor vijf dagen, en 20 december richting Suriname. Het ga je goed!
PS. wanneer is je premiere in CINEWORLD??
Greetings Roland -
09 November 2008 - 22:07
Saskia En John:
jeetje, onze buurman als filmster!! Komen we nu in de walk of fame te wonen :-) Lieve Rob, nog heel veel plezier en we genieten van jouw reisverhalen!
Veel plezier daar nog,
buurman en buurvrouw